Raport de Activitate 2017

Cuvantul presedintelui

Anul 2017 a fost pentru Asociatia Om Bun un an bun, un an in care asociatia si-a intarit fundatia si a demarat doua proiecte majore. Ne-am acredit ca furnizor de servicii sociale, avem un sediu nou si am facut schimbari in structura de conducere.

Raportul anului 2017 al Asociației Om Bun cuprinde proiectele și activitățile pe care le-am desfășurat, realizările pe care le-am avut, voluntarii si partenerii care au contribuit la realizarea lor și multe altele.

De asemenea, foarte important este raportul financiar, care ilustrează împreună cu rezultatele obținute, destinația fondurilor primite pe parcursul acestui an, considerabil mai mari față de anii precedenti. În acest an am avut cel mai mare număr de donatori de până acum, ceea ce ne dă încredere să mergem mai departe și să ne continuăm misiunea.

Multumim celor care ne-au fost aproape: voluntari, donatori, parteneri, susținători.

Presedinte

Burlacu Mihaela

Scopul Asociaţiei Om Bun este desfăşurarea de activităţi care sa contribuie la dezvoltarea comunităţilor locale din judetul Iasi prin realizarea obiectivelor asumate de catre Asociatia Om Bun:

1. îmbunătăţirea serviciilor sociale, a servicilor medicale şi a serviciilor publice de ocupare
  2. organizarea, desfăşurarea şi finalizarea de programe/cursuri de formare profesională a adulţilor, în conformitate cu actele normative în vigoare privind reglementarea acestei materii
  3. desfăşurarea de activităţi umanitare şi de întrajutorare care să îmbunătăţească condiţiile de trai ale categoriilor de persoane defavorizate sau nevoiaşe, indiferent de vârstă, aflate sau nu în îngrijirea instituţiilor de ocrotire socială
  4. implicarea persoanelor aparţinând grupului vulnerabil în activităţi cu caracter social şi/sau activităţi economice, facilitând accesul acestora la resursele şi serviciile comunităţii
  5. facilitarea accesului la educaţie prin formare profesională şi integrarea pe piaţa muncii a persoanelor vulnerabile
  6. Protejarea patrimoniului cultural, promovarea traditiilor si a mostenirii culturale prin evenimente si actiuni nationale si internationale, inclusiv reabilitarea si modernizare unor monumente istorice
  7. Cresterea gradului de constientizare in randul cetatenilor din Romania si nu numai cu privire la riscurile dezastrelor naturale
  8. orice alte obiective considerate necesare de către membrii Consiliului Director

Pentru Asociatia Om Bun, anul 2017 a fost marcat de: